jarmolauros Minä tiedän

Kaikki blogit puheenaiheesta Jyväskylän yliopisto

Professori Puolimatkan Sadettajasta Lentää

Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen professori ja suomalaisen Aito avioliitto-ideologian taustateoreetikko Tapio Puolimatka tekee jälleen syväluotausta maatamme riivaaviin epäkohtiin nykypäivän mustapaitojen ja Trump-punalippalakkien Oikeassa Mediassa. Kyse on seksuaalivallankumouksesta, jota vasemmisto (kuinka muutenkaan) kera rahan, vallan ja ihmisten kontrolloinnin himon riivaamien pääomapiirien kanssa väitetyn teorian mukaan suorittaa. Esimerkkinä mainitaan Pride-festivaali, missä Puolimatkan mielestä vallankeikaus näkyy.

KSML: Rehtori Hämäläiselle puhtaat paperit yliopiston hallitukselta

Jyväskylän yliopiston hallitus on tehnyt päätöksensä professori Tapio Puolimatkan hallintokanteluasiassa. Puolimatka kanteli yliopiston hallitukselle rehtori Keijo Hämäläisestä ja väitti, että rehtori Hämäläinen on toiminut virheellisesti kommentoituaan Twitterissä Puolimatkan kohua herättänyttä artikkelia Kampanja pedofilian laillistamiseksi. Yliopiston hallituksen mielestä rehtori toimi asianmukaisesti ja toimivaltansa rajoissa. Kommentointiin ei ole liittynyt hallinnollisia toimenpiteitä, jotka olisivat edellyttäneen sitä, että Puolimatkaa olisi ensin pitänyt kuulla.

Laura Huhtasaaren Pro gradu tutkielma

Jyväskylän yliopiston esiselvityksen mukaan Laura Huhtasaaren gradu sisältää sekä piittaamattomuutta hyvästä tieteellisestä käytännöstä että vilppiä, joka ilmenee plagiointina.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/257062-laura-huhtasaaren-gradussa-vakav...

Laura huhtasaari on kommentoinut Twitterissä yliopiston päätöstä. Hän kertoi pyrkineensä noudattamaan saamiaan ohjeita eikä tietoisesti tehnyt tahallista vilppiä.

Oikea Media vihjailee Jyväskylän yliopiston edistävän pedofiliaa

Oikeistoradikaali Oikea Media vaikuttaa ottavan kaiken irti professori Puolimatkan kirjoituksen tiimoilta syystäkin Jyväskylän yliopistossa ja laajemminkin yhteiskunnassa heränneestä närkästyksestä. Sanan- ja mielipiteenvapauden marttyyreiksi esittäytyvät sankarihahmot näkevät kommunisteja kaikkialla vaatien Jyväskylän yliopistoa perumaan ilmaistun irtiottonsa Puolimatkan kirjoituksesta, sillä muuten Jyväskylän yliopisto ”asettuu lasten rääkkääjien puolelle”.

Puolimatkan omat nettisivut – Kasvatustieteen laitoksen "etätoimipiste"?

Jyväskylän yliopiston kasvatuksen teorian ja tradition professori Tapio Puolimatkan Oikea Media -lehdessä 27.7. julkaistun kirjoituksen synnyttämä kansalaiskeskustelu on tuonut esiin varsin mielenkiintoisia asioita, hyvin monesta eri perspektiivistä. Puolimatka selvästikin halusi herättää keskustelua, siinä onnistuen. Hän valitsi kirjoituksensa julkaisupaikaksi oikeistoradikaalin lähetystaajuuden omaavan median, mikä valintana edusti jo itsessään selkeää ideologista ja provokatiivista liikettä, itse kirjoituksen sisällöstä puhumattakaan.

Akateemisen arvovallan luovuttaminen oikeistoradikalismille vakava ilmiö

Jyväskylän yliopiston professori Tapio Puolimatkan viikko sitten Oikea Media -verkkolehdessä julkaistu kirjoitus ”Kampanja pedofilian laillistamiseksi” herätti laajaa paheksuntaa, mikä johti muun muassa yliopiston selkeään irtiottoon kirjoituksesta. Yliopisto aikoo myös selvittää asiaa kuulemismenettelyn kautta ja tehdä omat johtopäätöksensä ennen syyslukukauden käynnistymistä.

Yliopisto sanoutui irti Puolimatkan kirjoituksesta – Toimenpiteitä tiedossa

Jyväskylän yliopiston kasvatuksen teorian ja tradition professori Tapio Puolimatkan perjantaina 27.7. oikeistoradikaalissa Oikea Media-verkkolehdessä julkaistu ja laajaa paheksuntaa herättänyt kirjoitus ”Kampanja pedofilian laillistamiseksi” on johtamassa yliopiston puolelta konkreettisiin toimenpiteisiin. Yliopisto sanoutuu irti professori Puolimatkan homofobiseksi monien kokemasta kirjoituksesta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä