jarmolauros Minä tiedän

Huolestunut nuoriso, kenen?

Kenen koululaiset ovat huolissaan  ilmastonmuutoksesta?  Ei ainakaan meidän.  Huolestuneet lapsukaiset varmaankin lähtöisin Mars-planeetalta kun levittelevät karamellipapereita, käyntikorttejaan pitkin pientareita.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Samaa itekkin olen ihmetellyt kun asiasta ei puhuta sanallakaan täälläpäin. Luulen että niitä ahdistuneita on enemmän tuolla viherpiireissä kun aivopesu on mennyt perille. Alle 15v lapset saa sen "ahdistuksensa" joko koulusta tai kotoa, medioitten propaganda ei ylety noin nuoriin kuin vanhempien kautta.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

En yhtään tiä, ehkä son sitä median hypetyksen tarvetta vaanko ei osata perehtyä oikeasti asioihin, niin jopa lapset otethaan kässikassaroiksi ja se vielä hyväksyttään.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Media on katsonut asiakseen vaikuttaa tapahtumiin ja asioihin. Media on muuttunut oikean ja faktapohjaisen tiedot tuottajasta tiedon käyttäjäksi ja se on kaventanut ihmisten oman päätäntävallan osuutta. Ollessaan laiskoja ihmiset vain uskovat mitä mediat kertovat ja tulevat näin johdetuksi sellaiseen suuntaan joka ei ole ollenkaan ihmisten omaa ajattelua vastaavaa.
Nuoret ovat kaikkein alttiimpia jäämään näihin tarkoin suunniteltuihin koukkuihin ja ahdistuvat milloin mistäkin mutta eivät sattumanvaraisesti vaan ihan tarkoituksella valituista asioista.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Onhan se vissi, että teini ajattelee kerran minuutissa ilmastonmuutosta ja alkaa ahistaa mitä muuta muka? Onneksi eivät lue aikuisten höpöjuttuja saati jotain YLE:ä joissa maailmanloppua iholle tungetaan eli ne ketkä lukevat ovat niitä jotka pelästyvät itse kirjoittamastaan jutusta taikka sitten kuuluvat suurta meteliä pitävään joogalentäjien joukkoon (joka kooltaan eivät ole suuren suuri). Mitäs luulette, kun joku Iltalehden KREETA KARVALA menee lapsilleen mesomaan maailmanlopusta sanovatko he vain "joojoo mene mutsi pois!" vain ovatko oikeasti kauhuissaan ja kirjoittaako Kreta silti juttunsa sillä fiiliksellä, että varmaan ne tiedostavat teinit omien lapsiensa lisäksi tarkkakorvaisina äitinsä horinoita kuuntelivat ...

https://yle.fi/uutiset/3-10768526

[Ylen journalisti Kari Ikävalko kirjoittaa kädet täristen juttuaan sänkynsä alla]

"Me suomalaiset olemme ihan kärjessä koko maapallon tuhoamisessa", professori Kotiaho sanoo.

Käyttäjän MikkoMarttila kuva
Mikko Marttila

Joo, mullon ainakin vatsa täynnä ja hyvä olla, mitä sä valitat?!

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Maapallon ilmasto onkin ihan eri tason juttu - paljon hienompi ahdistumisen aihe kuin muutama roska maassa (jotka joku kuitenkin korjaa pois) tai perheen jokavuotinen lomamatka Phuketiin.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Sitten sitä vasta on ihan oikea ahdistus päällä, kun ”nuorison” on joskus 35-vuotiaina pakko muuttaa kotoa pois, kun vanhemmat eivät enää viitsi elättää ikuista lastaan. Silloin loppuu isän antama taskuraha eikä äityli enää laita ruokaa, pese pyykkejä ja vuodekin täytyy sijata itse. Töihinkin pitäisi opetella menemään tai ainakin niitä on pakko hakea.

Ja kysymys kuuluu: kummat sai kuoria ennen keittämistä, kananmunat vai perunat.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

18.5 ilmastokysymys on pääosassa Australian parlamentin vaalissa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Arktisen neuvoston päätöslauselmasta puolestaan taisi unohtua kokonaan pois taikasana ilmastonmuutos.

Eri puolilla maapalloa eri ajatukset.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

PT; Sivusivat kyllä ilmastonmuutosta Venetzuelassa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset