jarmolauros Minä tiedän

Ruokavaltuutettu ? ?

Ennen ruokavaltuutetun nimittämistä haluan tietää,  mitä on aikaansaanut lapsiasiavaltuutettu, muuta kuin taksikuitteja.

Lapsiasiavaltuutetun aktiviteetti saavutettavissa.  Maatilat ja kaupat yhtä hajallaan maassammme kuin kakarat.

Ovatko politikkomme tosissaan byrokratiatalkoissa?  Kuka taas on virkapaikkaa vailla?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Sitä minä ihmettelen miten Suomi on voinut selvitä itsenäisenä valtiona yli 100 vuotta ilman ruokavaltuutettua.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Nämä yhdenasianvaltuutettujen paikat tuppaavat olemaan poliitikkojen suojatyöpaikkoja. Parhaimmillaan ne ovat harmittomia ja niistä aiheutuvat kustannukset rajoittuvat palkka-, tila- ja taksikustannuksiin. Pahimmillaan siellä puuhailijat sotkevat muiden virastojen töitä ja aiheuttavat välillisiä kustannuksia monin verroin omien suorien kustannustensa verran.

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

Olet oikeassa, nämä ovat tyhjäntoimittajien virkoja. Sen sijaan maahanmuuttajille tarkoitetut suojatyöpaikat ja virat eivät ole harmittomia, vaan suunnattomasti varjoja syöviä. Nämä virat kun eivät niele pelkästään palkkamenoja, vaan niiden ensisijaiseksi tehtäväksi on muodostunut uskonveljien papereiden pyörittely ja kouluttaminen valtion varojen lypsämiseen, sekä tuhti tietopaketti heille kuuluvista oikeuksista ja uusimmat menetelmät rasismilla ratsastamisen hyödyistä. En hämmästyisi ollenkaan, mikäli valtion kustannuksella julkaistaisiin vaikkapa kirja: johdatus polygamiaan, eli mitä etuja valtio tarjoaa yksihuoltajille.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Ruo`an tuottajahintojen seuranta ja tuottajien edunvalvonta kuuluu jo nyt MTK:lle. Jostain syystä se haluaa siirtään osan tehtävistääm valtion virkamiehelle. Onhan se näppärää, että MTK:lla on valtion hallinnossa ikioma virkamies. Elintarvikkeiden laatua ja terveellisyyttäkin valvotaan jo terveysviranomaisten toimesta, joten sitä varten ei ruokavaltuutettua tarvita. Tuota kyllä ihmettelen, millaisen sulan Sipilä luulee nimityksestä hattuunsa saavan.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Lieneekö P. Lehtomäki uutta tointa vaille?

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Ruokavaltuutettu ? ? Lisänä rikka rokassa. Saa nähdä, milloin kamelin selkä katkeaa.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Se on varmaa, että valtion kulut nousevat ruokavaltuutetun palkka- ja matkakulujen verran. Sitä en ymmärrä, miksi MTK:lle, joka maataloustuotajien oma järjestö, jonka tehtävänä on valvoa tuottajien etuja, pitää järjestää tukihenkilö valtion hallintoon.

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Vaalit lähestyy:

Kokoomus on huolissaan, onko joku oleskeluluvan saanut henkilö kansallinen uhka ja pitäisi poistaa maasta (Risikko Ykkösaamussa) ja Keskusta on huolissaan ruokakaupan reiluudesta (vrt. "Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäisen mukaan MT:n tutkimukset epäreiluista kauppatavoista eivät tulleet yllätyksenä, mutta hän uskoo, että ”kauppa on muuttunut vastuullisemmaksi”, ks alla):

https://www.leipuriliitto.fi/@Bin/581816/Leipuri_6...

Olisiko Mikael Pentikäinen ehkä tämä "tosireilu ruokavaltuutettu"?...

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Katso myös:

"Ministeriöt yksimielisesti ruokavaltuutetun takana – Leppä vakuuttaa hallituksen tukea" (Maaseudun tulevaisuus 2.2.2018)

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/art...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset