jarmolauros Minä tiedän

Jokapäiväinen ilmastomme muutos

Ei päivää, jotta emme ilmastoa muuttaisi, merien pintoja nostattaisi.  Ihmetyttää kuitenkin, kun merien o-tasoa ei vieläkään  ole uudelleen määritelty.  Edelleen voisin myydä matoja Helsingissä Kolera-altaan samoilta reunakiviltä kuten 50-luvulla.

Malediivien hallitus jo vuosia sitten piti ilmastopropagandistisen kokouksen veden alla.  Ei purrut minuun.  Miksi Malediivit toimestani uppoaisi kun vastaava saariryhmä, Galapagossaaret uppoavat luontaisesti alkusijoilleen mistä tulivuorenpurkaus aikoinaan saariryhän nosti.

Kokemäenjoen ja muidenkin jokiemme tulvat on taas toinen juttu.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Höplästä vetäminen on sallittua ilmeisesti, ei siitä ainakaan rangaista. Ja kun mainitset ilmastonmuutos -sanan missä yhteydessä vaan, niin rahahanat aukeavat, eli simsalabim.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Presidentti Koivisto oli viisas mies. Havaitsi toimittajienkin olevan sopuleita. Laumassa menevät. Jokavuotiset syksymyrskytkin ovat tänään ennennäkemättömiä. Ihmetyttää, kun vanhaemmat saaristolaiset 80-luvulla olivat nuoruudessaan vasta tosi kovia myrskyjä kokeneet.
Ikävää, että median muutos, kehittyminen, laitetaan tänään ilmastonmuutoksen piikkiin.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Laumasieluisuudesta lienee kysymys. Ei auta vaikka tolppadiagrammin esittäisi ja sanoisi, että katso tuosta, ei ole hurrikaanit, taifuunit, myrskyt jne. lisääntyneet, eivätkä voimistuneet.

Turha on edes yrittää, propaganda on purrut ja aivopesu toiminut.

Mediakriittisyys on tipotiessään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset