jarmolauros Minä tiedän

Taas sovitaan

USA ja Kiina aloittaneet neuvotella keskinäisetä, tasapainoisemmasta kaupankäynnistä.  Olen helpottunut ja annan heille täyden tukeni.  Pitkään jo ehdimme olla huolissamme maailmaa ukaavasta kauppasodasta.

Rovaniemen markkinatkin voivat turvallisesti jatkaa pitkää perinnettään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Toivottavasti sama koskee Käkisalmen markkinoita.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Sopimukset on tehty ainoastaan yhtä vakavasti otettavaa asiaa varten, niiden rikkominen odottaa vain oikeaa aikaa. Trump on jo harjoitellut ilmastosopimuksen yms. asioiden kanssa eikä tämäkään melkoisella varmuudella ole poikkeus hänen ajattelussaan. Mies olisi saatava kuriin, jos ei nyt sitten aivan rautoihin, niin ainakin huolenpidon alle. Ota sitten selvää kuka Yhdysvalloissa oikein on todellisessa johdossa. Trump kun jaksaa twiittailla vähän kaikille lapsellisia herjojaan ja olla sitten kuin ei olisi niin tehnytkään. Mistä lie tämän seuraavan linkin juttukin johtunee... https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/248792-pohjois-k...

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Huonoista ja erittäin huonoista soppareista kannattaakin päästä eroon ja siinä Usan upea, vahva presidentti on onnistunut erinomaisesti.

Meiltä yhtä hyvän valtiomiehen ja johtajan saa esiin vain muistelemalla Kekkosen aikaa. Hänen jälkeensä tulleet ovat olleet liki puolikaheleita kaikki.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Jos USA:n presidentti osoittautuu lopulta osaavaksi maailmanpolitiikassa, sitten hän on sitä. Nyt vaikutelma on vain epävarman oloinen, populismi ei ole häneenkään kohdistuvana suotavaa. Käytän Yhdysvaltain erästä demokraatti puolueen jäsentä ja hänen sanontaansa tietynlaisena ohjenuorana. Hän totesi että "Trump ei osaa johtaa". Jos maailma puhkeaa jonain päivänä ylistämään Donald Trumpia, on sitten vain mentävä itseensä ja todettava että hän on mies paikallaan. Olen varautunut sellaiseenkin, sillä se olisi voitto maailmalle ja rauhalle. Minä vain odotan monen muun ohella tulevaa ja toivon että sitä sotaa ei tuotaisi enää lähemmäs Suomen rajaa. Suomen presidenteistä en Kekkosen jälkeen osaa sanoa juuri mitään muuta kuin nimen. Koiviston kansansuosio oli ennen presidentiksi valintaa todella korkea, mutta laski sitten "normaaleihin lukemiin". Yhteenottoja mm. lehdistön kanssa.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Vastaukseni numeroon 3, teksti numero 4.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset