jarmolauros Minä tiedän

Mielipiteeseen vaikuttajat

Eduskunnassa lobbailijoista ollaan tänään huolissaan.  Ihan listaa heistä pitäisi pitää  ja listat olla saatavillani.  Helsingissä on monta kuppilaa, kuten Fazerin kahvila.  Tulisiko niiden pitää kirjaa  asiakkaistaan mikäli kansanedustajia tapaavat.  Sitten on vielä Koveron Teboil Tuupovaarassa.  Kansanedustajia sielläkin on näkynyt mielipiteisiinsä vaikuttavien kansalaisten seurassa.

No.  Semmoisia tänään pohditaan tärkeiden keskiolueiden prosenttien ohella.   Pääasia, että  kansat huumeineen ja kulkutauteineen saavat vapaasti globaalisti vaeltaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Lobbaajalista pitää olla julkinen tietysti siksi, että isoimman rahan haltijat voisivat ostaa kaikki lobbaajat omaan palvelukseensa. Sillä tavalla kansanvalta toteutuisi täydelleen.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Kejo; aatokseni on, että kyseistä lobbailua voidaan tehdä, tehdään missä vain, ilman Eduskunnassa tapahtuvaa rekisteriöintiäkin.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Koveron Teboililla se kansanedustaja joutuisi maksamaan oman kahvinsa.

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Koveron Teboililta tankki täyteen ja kahvit kurkkuun, tuli 60 luvulla käytyä usein kun viereistä Linnasuota ojitettiin. Vahvempaa olutta ei sieltä saa pitää mennä itään Ilomanssiin tai länteen Joenuuhun mieli saada vaikka 8,5% tupla oluet Alkosta. Jos minä saan päättää alle 15% vahvuiset Alkon tuotteet joka kauppaan ja myöhemmin lavennettaisiin vapaa % valinta.

Se on harkinnan paikka lobbari ja muiden vieraslistojen julkaisu,Kansanedustajat voivat käyttää omaa harkintaansa.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Tuupovaarassa on perinteisesti keskitytty niihin suurempiin linjoihin: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2007/06/24/paaosassa...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset