jarmolauros Minä tiedän

Suomen ongelma No 1

Ongelma on, kun ei ole rajavartiolaitosta.  Kansat ovat muodostuneet, kun on perustettu perhe, suku ja meidän kyläkunta.  Sitten kyläkuntien yhteisöt, maakunnat ja valtio samanhenkisten etuja turvaamaan.  Noista savolaisista en kuitenkaan oikein tiedä   keitä he ovat ja mistä.

Niinpä ihmettelen.  Kotiemme ovet lukitaan, pihamme aidataan ja Kesärantaankin ministerimme ja vain kutsutut kulkevat rautaporttien kautta.  Ja samaan aikaan toivotamme kaikki halukkaat maamme pihapiirieihin sosiaaliturvastamme nauttimaan, sosiaaliturvasta joka tänäänkin velkarahalla rahoitetaan.

Ei tämmöistä heimoa ole  muualla.   No jaa.  Unohdin ruotsalaiset.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Kansat ovat muodostuneet, kun on perustettu perhe, suku ja meidän kyläkunta. Sitten kyläkuntien yhteisöt, maakunnat ja valtio samanhenkisten etuja turvaamaan."

Tämä on pelkkää mielikuvitusta.

Kansoja ei ole alunpitäen ollut, eikä niitä ole edelleenkään, on vain hallintoalueita. Ne hallintoalueet on syntyneet siten että sotaherrat ovat keränneet ympärilleen joukkoja, kai etupäässä tyytymättömiä nuoria miehiä, jotka eivät ole vielä löytäneet paikkaansa yhteiskunnassa.

Tällainen miesjoukko on sitten lähtenyt liikkeelle ja valloittanut itselleen alueen, alueen josta sitten on tullut tämän sotajoukon laidun-alue. Alkuperäinen kansa on joko orjuutettu tai miehet tapettu, naiset raiskattu ja työkykyisimmät nuoret laitettu töihin tai myyty orjiksi.

Tällä tavalla kansat ovat syntyneet.

Suomi tosin on syntynyt vähän eri tavalla. Suomi on nimittäin ensin orjuutettu kahdesta ilmansuunnasta, mutta ne erilliset osat on sitten historiallisten sattumien kautta yhdistyneet.

Eero Mattila

- Mistät tiedät, että kyse oli miesjoukosta?

Et kai tosissasi tuollaista historiantulkintaa kirjoittele?

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Et kai tosissasi tuollaista historiantulkintaa kirjoittele"

No, se oli vastine sinun historiantulkinnallesi.

Historiasta löytyy kyllä yllin kyllin minun tulkintani mukaista tapahtumasarjaa, mutta sinun tulkintasi on ehdoton äärilaita, ehdoton ihanne, jollaisesta tuskin esimerkkejä löytyy.

Ihmiskunnan historiaan kuuluvat sotaherrat, valloitukset, kansanmurhat, ryöstelyt, orjakayppa ja orjuuttaminen. Se on sitä oikeaa historiaa, jota on toteutettu näihin päiviin saakka, sivistyksen pintasilauksesta huolimatta.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Rajat edelleen täysin auki ja hallitus vain lisää määrärahoja SUPOlle. luuleeko ne suomalaisia idiooteiksi? Eihän SUPO edes lue raportteja mitä on saatavilla.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Lukee ja ei lue... Mahdollisesti SUPOn varsinainen tehtävä onkin väärinajattelijoiden metsästys, ei terroristien jahtaaminen. Se varmasti selviää meille alamaisillekin lähiaikoina.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Vihavaisen näkemys kansakuntien synnystä on täysin älyvapaa eikä ansaitse vastausta. Suviksilla on menossa selityspäivät.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

>.....sosiaaliturvasta joka tänäänkin velkarahalla rahoitetaan.

ooo

Eikä rahoiteta ne rahoitetaan verovaroin. Armeijan sotalennokit maksetaan velkarahalla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset