jarmolauros Minä tiedän

Tasa-arvoisesti

Tänään lakimiehet hakevat maahanmuuttajille oikeutta valtiomme laskuun käyttää kalleimpia oikeusavustajia saamansa maahanmuuttotuomion oikaisuun.  Olisiko minulla (1946 Helsingissä syntynyt) vastaava oikeus valtion kustantamana, oikeudenkäyntikuluja pelkäämättä  viedä raastuvasta saamani  oikeudeton  päätös parhaiden juristien avulla hovioikeuden käsittelyyn?

Jos sattuisin muuttamaan muille maille, Kiinaan, Intiaan, Afrikkaan e.t.c. voisinko vaatia kyseisten maiden asukkaiden kansalaisoikeuksia?  Tällee kansainvälisesti?

Lainalla, velkarahalla on kiva esittää reilua ihmistä, suomalaista.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän JouniBorgman kuva
Jouni Borgman

Täsmällisyyttä termeihin. Nuohan ovat turvapaikanhakijoita eli pakolaisia, jotka ovat tulleet "lähimpään turvalliseen" maahan anomaan kansainvälistä suojelua. Asiasta on jopa tuore sopimus eli nk. Geneven pakolaissopimus vuodelta 1951, joka on niin nerokkaasti laadittu, ettei sitä tarvitse koskaan päivittää. Lakimieskunnalle on toki edullista vitkuttaa asiakkaan palautusta niin monta kierrosta kuin ikinä vain on mahdollista, jos kerran kyselemätön maksajataho palveluille löytyy.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ministeri Orpon puoliso on juristi Maahanmuuttovirastossa ja osakkaana lakiasiaintoimistossa , jonka erityisosaamisalueena on hylättyjen turvapaikkahakemusten vieminen valitusprosessiin.

Kiusallista, jos tämä julkisuudessa levinnyt puhe on totta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset