jarmolauros Minä tiedän

TVn uutiset trollaa orjatyövoimaa

Kun välimerelle on ilmestynyt ensimmäinen alus, joka kehoittaa, valistaa mikkihiirivarustein  merelle lähteneitä palaamaan lähtörannalle,  esittää TVssä haastateltu toiminnan lähes rikollisena. 

Mitä tekee valtiomme rajavartialus Välimerellä, kesäisillä tasaisilla keleillä?  Onko se meripelastus,  valistus-vai halpatyövoiman  hankintatehtävissä?

Uusia aluksia hallituksemme  tilaa.  Saaristoomme turhan suuria.  Tilauset lieneekin suunnattu välimerelliseen käyttöön.  Pitkä itärajamme hoito ei olekaan ollut maallemme tarpeeksi haastava.

Kivaa tämä maailman meno.  Kreikka velkatakauksinemme laivastoaan kasvattaa ja me välimerellisistä rajoista huolehdimme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

Valtion kassassa on paljon lainarahaa ja se polttelee taskuja.

Välimerellä on kiva seilailla ja rahaa palaa.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Jep. Välimerellä kauniit ilmat näin kesällä. Ainakin uutiskuvien perusteella kun lapsukaiset kumiveneistä poimitaan.
Lisään. Olisiko politiikkojen syytä käydä optikolla?

Käyttäjän keijosaaresto kuva
Keijo Saaresto

Niinhän se on. YLEn pääasiallinen agenda on mielipiteen muokkaus ja vasta toissijaisesti uutisointi. Siksi tuokin uutisoitiin lähes rikoksena.

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

#3
Mielestäni YLE jatkaa kunniallsia perinteitään, jotka on viitoittanut Hella Vuolijoki ja Eino S. Repo.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Käsittääkseni Välimerellä on menossa pelastushankkeita, joiden tarkoitus on estää ihmisiä hukkumasta. Niin ainakin julkisuus asiaa rummuttaa höystäen kuvilla hätääntyneistä ja peräti hukkuneista ihmisistä. Jos pelastusalus vie pelastetut lähtösatamaan, mitä rikollista siinä on?
Jos tavoite ei olekaan pelastaa näitä ihmisiä, vaan pitää yllä meritaksipalvelua, joka kärrää ihmisiä non stoppina Libyasta Italiaan, ymmärrän, että niitä jotka toimivat toisin, kohdellaan kuin uber -takseja.

Juha Hämäläinen

Tuossa tästä wanhasta finnipaatista ja toimijoista sekä vastustajista tietoa, jos kiinnostaa. Tuoretta tietoa suoraan lähtestä ilman välikäsiä!

https://www.kansalainen.fi/identitare-bewegung-jar...

https://www.kansalainen.fi/identitaarien-alus-matk...

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1994/1994067... lueppas joutessas mitä sanoo Merilaki

Tietääkseni en ole lukutaidoton, mutta merilaki velvoittaa pelastamaan mutta ei kärräämään pelastettuja 400 kilometrin päähän jos lähin turvallinen maakaistale on 60 km päässä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Hakemaani dokumenttia ei löytynyt.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen Vastaus kommenttiin #8

Maalaisjärjellä ajateltuna merihädässä oleva viedään lähimpään rantaan...

Voin "tietysti" olla väärässäkin...

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Kuinka monta Suomen lipun alla purjehtivaa laivaa on Välimerellä meripelastustehtävissä? Suomen merilaki pätee vain niissä laivoissa. Muilla voi olla ihan eri lait ja niiden tulkinnat.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Näiden eri avustus yms. järjestöjen on aivan tarpeetonta omalla toiminnallaan kannustaa onnettomia siirtolaisia tulemaan Euroopan puolelle. Siirtolaisstatuksella tulijat joutuvat lähes sata % lla varmuudella kurjiin oloihin ja elämään pahimmillaan orjana. Ilman työlupia, ilman asuntoa ja myös ilman inhimmillistä tulevaisuutta.

Rikollisesta, ihmisiä raa'asti hyödyntävästä toiminnasta esim. elintarviketeollisuuden alkutuotannon piiristä löytyy EU n alueelta. Tämä on ongelma, johon liittyy lisäksi myös EU n maatalouden piirissä tukirahojen väärinkäyttö.

https://elintarvikealanopettajat.files.wordpress.c...

Salakuljetusketjun molemmat päät tuottavat oikein hyvin. Salakuljettajille ja EU n rikollisille. Ei siis kannata edes ihmetellä, miksi tulijoita EI millään muotoa haluta käännyttää, pts. poliitikkojen juhlapuheissa.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Sinne Libyan rannikolle kannattaisi rakentaa tällainen tilapäinen satama:

https://en.wikipedia.org/wiki/Mulberry_harbour

Sitten hankitaan rajavartiostolle partioalukseksi vanha ruotsinlaiva. Siinä voivat super-puumat ja pintapelastajat vain seurata kateellisina sivusta, kun aletaan urakalla pelastaa ihmisiä merihädästä. Tuolla menetelmällä voidaan Normandiasta hankittujen kokemusten mukaan pelastaa merihädästä 2.5 miljoonaa ihmistä melko lyhyessä ajassa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset