jarmolauros Minä tiedän

Pastori Toiviainen

Pakenette maastamme rasismia ja muutatte Tansaniaan.  Toivotan hyvää matkaa ja kaiketi otatte rasismista kärsineet ystävännekin mukaan.

On hienoa havaita, että Afrikastakin  löytyy  asuinkelpoisia alueita ja muutolla napapiiriltä etelään syntiset hiilijalanjälkemmekin vähenevät.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

21Suosittele

21 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Hyvä, kerta kaikkiaan hyvä! Juuri noin. Jos pastori vähänkään välittää ystävistään, hän ottaa heidät mukaan ja vie heidät turvaan täältä pahojen maasta. On todella mahtavaa kuulla, että maailmasta löytyy vielä turvallisiakin kolkkoja....

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Marjaana vainottiin, haukuttiin, huoriteltiin, uhkailtiin raiskauksilla ja tappamisella niin paljon, että hän päätti muuttaa pois Suomesta. Ja te sanotte "hyvä". AInakin sinun arvosi tulivat hyvin selviksi.

Pekka Iiskonmaki

#1
Ruanda on moninverroin rankattu turvallisemmaksi kuin Ruotsi. Kyllä pastori tietää, mihin herran tiet johdattavat.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Ihmetyttää kun edes puhutaan suomalaisen väkivaltaisuudesta turvapaikanhakijoita kohtaan kun turvikset itse ovat tappaneet kymmeniä suomalaisia ja raiskanneet varmaan satakertaisen määrän. Onko suomalaiet tappaneet yhtäkään turvapaikanhakijaa?

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Hyvää matkaa pastorille ja toivotan hänelle oikein mukavaa viihtymistä kauniissa rasismista vapaassa Tansaniassa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Näihin kymmeniin ja satoihin löytyy Makkoselta tottakai jotain linkkiä, ei kai Makkonen nyt liiottele, kun yleensä pitää aina totuudesta tiukasti kiinni?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Varsinaista tilastoa ei varmaan ole mutta heti tulee mieleen joukkomurhat pääkaupunkiseudun ostarilla ja tuhopoltto Tampereen pitseriassa, yksittäisiä murhia sitten pääosa joista paljon raiskattuja nuoria tyttöjä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Näin mä vähän ounastelinkin, että ne tilastot on sellaisia Makkosen tilastoja.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Eli pelkkää ennakkoluuloista bullshittiä. Heitäpä todisteet turvapaikanhakijoiden murhaamista kymmenistä ja tuhansista raiskatuista.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen Vastaus kommenttiin #9

Raiskattuja tiedän vähintään yhden mikä oli tämä tapaus Sipilän omilla kotikulmilla joka sai jopa Teemu Selänteen vastustamaan pakolaisia. Murhattuja oli se yksi vanha mies.

Onhan noita tapahtunut vähintään pari.

Käyttäjän NikoHaapaniemi kuva
Niko Haapaniemi

Voi jösses teen kanssa...

Turvapaikanhakija syyllistyi henkirikokseen Suomessa vuosina 2003–14 kolmesti. Rikokset tapahtuivat vuosina 2005, 2006 ja 2013.
Näiden lisäksi tämä: "– Lisäksi on yksi Britanniassa turvapaikanhakijan statuksella oleskellut, joka oli Suomessa käymässä ja surmasi täällä Suomessa turvapaikanhakijan statuksella oleskelleen puolisonsa, kertoo katsauksen tehnyt tutkija Martti Lehti."

Vuonna -15 henkirikoksia teki Suomessa kaikkiaan kahdeksan maahanmuuttajataustaista miestä. Näistä neljä oli tullut turvapaikkastatuksella aikanaan Suomeen. Yksi oli ulkomailla asuva keikkatyöläinen. Mainittakoon näistä että 2015 oulussa turvapaikanhakijana tullut somalimies murhasi kaksi miestä kirveellä ja porissa turvapaikanhakijana tullut mies raiskasi ja polttomurhasi nuoren tytön.

-16 Vuosina 1988 ja 1997 syntyneet turvapaikanhakijamiehet ryöstivät ja tappoivat 52-vuotiaan suomalaismiehen syyskuussa Kajaanin Otanmäessä.

"Poliisihallituksen mukaan turvapaikanhakijoiden epäillään syyllistyneen tammi–elokuussa -16 viiteen tapon yritykseen. Turvapaikanhakijoiden epäillään syyllistyneen tammi–elokuussa -16 noin 30 seksuaaliseen ahdisteluun, noin 20 lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, noin 20 raiskaukseen ja noin 10 törkeään raiskaukseen.

Yleisimmät turvapaikanhakijoiden tekemiksi epäillyt rikokset 1.1.16–25.8.16 väliseltä ajalta:
Pahoinpitely, 528 rikosta.
Näpistys, 247.
Lievä pahoinpitely, 141.
Laiton uhkaus, 120.
Laittoman maahantulon järjestäminen, 95.
Liikennerikkomus, 41.
Varkaus, 40.
Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, 36.
Törkeä pahoinpitely, 32.
Väärennysaineiston hallussapito, 31.
Lähde: Poliisihallitus

Lähteet: HelsinginSanomat - Wikipedia - TS.fi - Kalevala.fi - Poliisihallitus - Poliisihallituksen poliisitarkastaja Tommi Reen - tutkija Martti Lehti - murha.info

Siinä jotain nopeasti löydettyä. Ärsyttää tosin pistää esille tietoa asioista jotka kukin teistä halutessaan kyllä löytää. Lista voi olla vajavainen mutta en jaksa enempää asiaan perehtyä. Tarkoitus oli vain näyttää kuinka helposti ja nopeasti tietoa löytyy jos sitä etsii (meni 17min)

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Sellon ampumavälikohtaus tapahtui Espoon Leppävaarassa sijaitsevan kauppakeskus Sellon Prisma-myymälässä 31. joulukuuta 2009 noin kello 10. Välikohtauksessa kuoli neljä Prisman työntekijää" (wik)

Näitä löytyy vaikka kuinka paljon.

Käyttäjän NikoHaapaniemi kuva
Niko Haapaniemi Vastaus kommenttiin #16

Ibrahim Shkupolli. Hän oli Kosovon albaani, joka oli tullut Suomeen pakolaisena. Tappoi noiden neljän lisäksi myös tyttöystävänsä raa-asti. "Pääministeri Matti Vanhanen oudoksui sitä, että Shkupollin oleskelulupaa oli jatkettu, vaikka hänen kansalaisuushakemuksensa oli rikostaustan takia hylätty" Kaverilla oli aika kirjava rikosrekisteri.

Juttu tosin alkaa karata pastori Toiviaisesta. Jätän kommentoimatta enää näitä pakolaistilastoja.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Olenko väärässä kun sanon että tappamista ja väkivaltaa ovat käyttäneet pääosin turvapaikkaa hakeneet ja suomalaiset ovat olleet lähinnä uhreja. Kyse oli siitä että suomalaisia syytetään väkivallasta turvapaikanhakijoita kohtaan vaikka asia on juuri päinvastoin. Kuten sanoin tilastoja ei ole julkaistu eikä varmaan julkaistakaan.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Väitit turvapaikanhakijoiden tappaneen kymmeniä ja raiskanneen tuhansia. Valehtelitko tahallasi vai oletko vain tietämätön ja propagandan höynäyttämä? Olehan mies ja tunnusta.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Minä sain muistista heti 10 tappoa/murhaa ja olen varma että todellinen luku on moninkertainen. Ikävä ettei näistä uskalleta tehdä tilastoa.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Olet surkimus ja valehtelija, ellet esitä todisteita väitteillesi.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Vertailukohdaksi pitäisi saada samaan aikaan kantasuomalaisten tekemät rikokset. Sitten voi alkaa keskustelemaan siitä miten kohdella rikoksiin syyllistyneitä sekä niitä jotka eivät ole rikoksiin syyllistyneet. Tasapuolisesti.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Miksi pitää vertailla ? Hehän ovat boonus Suomessa ? Ihan eksakti lisä ?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset