jarmolauros Minä tiedän

Rehdit urheilukisat

Tänään kisaat Riossa.  Kahden vuoden päästä  tuloksesi laboratoriot mitätöi.  

Huippu-urheiluun olen aina suhtautunut varauksella.  Huippu-urheilu on sairasta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän juhamyllarinen kuva
Juha Myllärinen

Urheilu on menestymisen taidetta. Yleensä menestyminen vaatii muutakin. Sillä on jalostavaa vaikutusta. Kykyä arvostetaan. Ei suotta.

Kepulikonstit eivät jää urheiluun.

Jos kepulius olisi vain urheiluun kuuluvaa, niin asiat olisi aika kivasti, sillä seuraukset olisivat aivan toista luokkaa kuin vaikka talouden puolella ja laajasti ihmisten kesken.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

Jalkapallon mm-kisojen loppuottelu pelattiin 13.7.2014 Rio de Janeirossa. Brasilialainen Los Angelesissa asuva naiskirjailija Daude oli ennen kisoja kirjoittanut, että yleisesti mm- ja olympiakisat ovat tärkeitä kansojen kohtaamistilaisuuksia, mutta Brasilia ei niitä juuri nyt tarvitse. Maa ei juuri nyt tarvitse eniten stadioneita vaan koulutusta. Maa ei juuri nyt tarvitse eniten hyvää imagoa maailmalla vaan ruokaa ja terveydenhoitoa. Maa ei juuri nyt tarvitse eniten juhlia vaan työtä ihmisille ja kestävää elämää.
Ei taida olla kirjailijalla asiaa vieläkään kotimaahansa ja kirjoitus varmaan pätee edelleen eikä kisat näytä tuoneen ennustettua 0,4% vuotuista lisää maan bkt:een.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Uudistan. Huippu-urheilu on sairasta. Terveydellisistä syistä otetaan verikokeita.

Käyttäjän juhamyllarinen kuva
Juha Myllärinen

Joo.

Jos voidaan todeta, että ollaan tässä, niin kyllä peli tulisi viheltää poikki, ja lopettaa touhu. Ehkä huippu-urheilu tulisi laittaa boikottiin.

Taiteen puolelle menevä huippu-urheilu voi olla sitä, jossa kielletyistä aineista ei ole kovin paljon hyötyä. Eli ne voitaisiin ehkä olla kieltämättä lailla.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Urheilukisat alkavat olla enää siinä mielessä rehtejä, että lopulliset korjatut tulokset julkaistaan ja mitalit uusjaetaan useimmiten ennen kun kyseiset oikeat podium-sankarit ovat kuolleet, vanhuuden sairauksiinsa tai sitten ennenaikaisesti syystä tai toisesta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset