jarmolauros Minä tiedän

Merikarhulta karhunpalvelus

Nylyinen pakolaispolitiikkamme kehoittaa kaikkia maksu-ja liikutakykyisiä lähtemään Afrikasta merille.  Ei väliä millä lähdette, ammeella taikka jollalla.  Me täällä Suomessa asti kannamme teistä huolta ja lähetääme merikarhujamme teitä  turvaamaan.

Ja näin on  työvoiman saanti  työvoimapulaa potevassa maassamme huomennakin taattu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Tämän touhun on pakko olla suvaitsevaisten joku hiljainen salajuoni jolla saadaan tehokkaasti hukutettua ihmisiä välimereen. Meinaan että toi joukkovaellus ei lopu ennen kuin jokainen löydetty vene hinataan takaisin lähtöpaikan edustalle. Sen lähtöpaikkaansa hinaamisen pitäisi olle koko "pelastus"operaation tarkoitus ja viidakkorumpu kyllä kailottaa sen viestin joka kolkkaan.

Pekka Iiskonmaki

Tuhat hukkunutta kuukaudessa on tehokas mainos lähtömaihin. Todella surullista, mutta ei kannata kaikkien rynnätä paatin toiselle laidalle.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Tuo viimeinenkin paatti kaatui, kun kamera oli paikalla ja pohjatankki tyhjennettiin. Ei se olisi muuten kaatunut.
Suomessa , ei ikävä kyllä ymmärretä, että ihmiselle ei kaikkialla anneta samaa arvoa kuin me.

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi

En ole asiantuntija, mutta ihmettelin miten se paatti noin helposti kaatui. Mietin, että olisiko ollut jo ruuma puolillaan vettä.

Kuvista päätellen väkijoukko ei ollut kovinkaan paljon vain toisen kyljen painona. Jos laiva (tai miksi sitä alusta voi kutsua) noin helposti keikahtaa, niin ei kai sillä voi mitään rahtiakaan kuljettaa.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Olisko joku ruotsalainen wasa laivan suunnitelleen sukulainen tonkin suunnitellut? Mutta ruottalaiset kunnostautuu tuolla välimerellä kun partioivat kansainvälisillä vesillä ja hinaavat kaikki löytämänsä paatit euroopan puolelle. Eikä mikään taho puutu tuohon touhuun joka vain lisää hukkumisia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset