jarmolauros Minä tiedän

Pakolaisen uskottavuus

Näinkin voisi olla.  Ruotsi aloittanut vanhan itäisen osansa, Suomen, väkisin liittämisen äiti Svean helmaan.  En tykkää ruotsalaisista ja lähden pakolaiseksi.

Kuljettuani viikkoja lukuisten rauhallisten eurooppalaisten maiden halki,  saavun Egyptin porteille ja sanon olevani pakolainen.

Noinkohan minua uskotaan, vai luulevatko minun hakevan muuta kuin rauhaa.  Olen tehnyt kuitenkin yhden hyvän työn.  Olen matkallani vähentänyt hiilijalanjälkeäni  siirryttyäni kohti päiväntasaajaa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Jos noin käy, niin varmaankin se pohjoismaista liittovaltiota tavoitteleva natsiryhmittymä on sitten saanut kannatusta ja napannut vallan?

"En tykkää ruotsalaisista" ei taida riittää perusteluksi turvapaikan saamiseksi. Egyptiläinen viranomainen saattaa kansainväliseen tapaan edellyttää, että osoitat joutuneesi vainotuksi tai uhatuksi tai kuulut ryhmään, jota tunnetusti vainotaan ja/tai tulet alueelta, joka on turvaton juuri sinulle.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Itäinen maakunta kantoi suhteessa väkilukuun raskaimman taakan 30-vuotisessa sodassakin, historia toistaa vain itseään maamme eliitin avustuksella.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset