jarmolauros Minä tiedän

YLElle kiitos, koraanista

YLElle kiitos tulevista  koraanin kuunteluhetkistä.  Koraanista paljon puhutaan, muselmaanit siihen uskovatkin.

Toivon kuitenkin, että kirja luetaan niin kuin se on kirjoitettu,  eikä sitä kukaan kommentoi taikka siinä ohessa selitä.  Ihmiskunnalla olisi helpompaa pyhine kirjoinensa ilman selittelijöitä.  Raamatulla on selittelijänsä, ja niinpä on useita samaan uskovia, riitaisia eri  kirkkokuntia.  Koraanilla on selittäjänsä, ja niinpä on useita riitaisia samaan Allahiin uskovia.  Uusinpana  selittäjänä koulukunta ISIS.

Jos on pyhässä kirjassa käsky, älä tapa, ei sitä tarvitse selittää mitä se tarkoittaa, mitä se on.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän PerttiKannisto1 kuva
Pertti Kannisto

Tämä koraanihomma Ylessä on sen verra kuuma juttu, etä älä oleta liikoja kommentteja tähän blogiisi.

Hämeen-Anttilalla lienee puhtaat jauhot pussissaan, mutta nähtäväksi jää, mikä muslimi fraktio ottaa hänet silmätikukseen.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Islamin taustalla on kateus. Profeetta Jeesus ehti julistautua Jumalan pojaksi ennen profeetta Muhamettia. Molemmilla kuitenkin yhteinen, sama, Jumala.
Kristinusko on uskonnoista julmin. Kaikkivaltias Isä sivusta seuraa kun poikaansa ristillä tapetaan. ISIS tappaa vääräuskoisia, ei omia lapsiaan.

Heh. Totena tässä totesin, en tulkinnut enkä selitellyt.

Pauli Leinonen

Miksi ei Muhammed ois voinut väittää samoin? Tais käydä niin että vuori ei tullutkaan Muhammedin luokse.
Tuosta samasta jumalasta olen päinvastaista mieltä. Jos viitsit katsoa tuosta linkistä se ehkä selviää Sinullekin. Minulla on kokonaan toinen käsitys(on omakohtainen kokemuskin). Muhammed on kuollut, mutta Jeesus on noussut ylös. Hän myös on väittänyt olevansa kaikkivaltias.
Katolinen kirkko ja sen mukana monet muutkin suunnat ovat kyllä kunnostautuneet julmuudessa. Loppunäytös on vielä näkemättä ja kokematta. Tämäkin on ilmoitettu Raamatussa etukäteen.

Jari Nyberg

Näinhän se on. Kristittyjen kirjassa sanotaan yksinkertaisesti ja yksiselitteisen lyhyen ytimekkäästi, että älä tapa. Koraani puolestaan käskee tappamaan. Lisäksi tuo tappaminen on muslimille ainoa idioottivarma keino päästä paratiisiin. Eikö olekin mielenkiintoista, että me olemme paratiisiin haluaville muslimeille vain kohteita, joiden kaula pitää katkaista?

Esa Niemi

Nyt suomalaisia ei voi syyttää ennakkoluulosta kun jokainen tietää mihin monet maailman väkivaltaisuudet perustuu. Sekin myös selittyy miksi osa maailmasta pysyy kehityksestä eristäytyneenä, vaikka ainoat ilot ovat vääräuskoisten keksintöjä.

En tiedä onnistuisiko vastaavan kirjan kirjoittaminen nykyaikana jos joku katurosvo julistaisi itsensä profeetaksi ja kirjoittaisi kirjan, jossa kannustetaan vastaavaan vihaan ja väkivaltaan uskonlahkon muodossa. Sitten vielä uskonlahkoon käännytettäisiin väkivalloin ja myös pidetään jäsenenä väkivalloin tai väkivallan uhalla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset