jarmolauros Minä tiedän

Senioripuolue?

Häpeävätkö ikäihmiset ikäänsä?  Minusta kun tuli isoisä,  kysyttiin, olenko fafa, pappa tai jotain muuta.  Minä olen Vaari.  En ole seniorikansalainen.  Niitä on Amerikoissa.

Eläkeläinen on hyvä nimitys, silloin kun se ymmärretään työnsä tehneenä.  Eläkeläinen on arvonimi.  Minulle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

Täällä ei ole oikein esimerkkejä, roolimalleja ihmisistä, jotka o i k e a s t i eivät välitä iästään, vaan pistelevät menemään ja lepäävät vasta haudassa, vai miten se I. Alanko sanoittikaan.

Tai olisko Donner?

Joachim Seetaucher

Minkäs ikäinen se Aira Samulin on?

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

Samulinin kohdalla on käynyt vähän niin, että hänen ikäänsä, kai 86v., ja kuntoaan on niin sanotusti hypetetty pikkuisen liikaa ja hän on roolimallina ehkä noussut tavoittamattomiin korkeuksiin.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Kyllä iästään tulee välittää. Mallina vaikka A Samulin. Ikäänsä ei kuitenkaan tule hävetä. Jos nyt tulee seniorien puolue, ovatko vanhemmat puolueet sitten junioreita? Sanokaapa se, tyttömäiseksi luokittelemani Valonen.

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

Minulla on jo vuosia ollut yhtenä olennaisena ajatuksena, että tulevaisuus on käsittenä ymmärretty väärin, että se kuuluu kaikille eikä vain lapsille ja nuorille. Tulevaisuus on olemassa niin kauan kuin ei tiedä kohta kuolevansa. Ja vasta sitten, kun sen diagnoosin saa, kannattaa alkaa ajttelemaan muutakin kuin tulevaisuutta, vaikka valmistautua kuolemaan, mutta ei ennen. Ja äkkikuolemaahan ei ehdi edes ennalta ajattelemaan, onneksi.

Nuoret seniorit ja vanhat juniorit :)

A.A. Remes

Senioripuolue on jo olemassa ja lyhyen kuherruskuukauden jälkeen minulle kerrotun mukaan eronnut IPU:n ikeestä.
Tosin IPU:n puheenjohtajalta ei ole tänne blokia herunut tiedottaa tapahtumasta.

Käyttäjän koivan25 kuva
anja koivistoinen Vastaus kommenttiin #7

Senioripuolue perustettiin silloisen puheenjohtajan parin raastavan eläkeläis-kohtelu kokemuksen jälkeen vuonna 2006. Eläkeläis asiat koskevat sekä ikäihmisiä että myös työssä olevia jopa elämään valmistuvia nuoria, sillä työllä ansaitun eläketurvan tason säilyttäminen on näille kaikille elintärkeää.

Suomen Senioripuolue putosi vuoden 2011 eduskuntavaalien jälkeen puoluerekisteristä, koska ei saanut kaksissa peräkkäisissä vaaleissa edustajaa eduskuntaan. Senjälkeen olemme toimineet rekisteröitynä yhdistyksenä. Kesäkuusta 2011 puheenjohtajana oli Anja KoivistoinenJyväskylästä. 9.7.2012 "kihlauduimme" Itsenäisyyspuoleen kanssa. Yhteistyössä on voimaa, periaatteella. Vuoden 2013 puheenjohtajana aloitti "touhukas" Ilmi Pantsari-Virta Järvenpäästä.

Seniorien vuosikokouksessa 25.7.2013 päätimme ryhtyä keräämään kannattajakortteja ja yrittämään pääsyä puoluerekisteriin. Koska, mikään puolue ei tosissaan ajakkaan eläkeläisten ja pienituloisten asioita vaan pitävät heitä ennen vaaleja vaalikarjanaan ja unohtavat vbaalien jälkeen, valitettavasti. Eläkeläisyhditykset ovat hyvä juttu seurustelun ja tapaamisten merkeissä.

Seniorit haluavat tehdä yhteistyötä kaikien halukkaiden kanssa, puoluesidonnaisuudet olisikin unohdettava, jos aiomme saada äänemme. kuuluviin.

Senioripuolue? - Vanhuspuolue? Sana "vanhus" ei ole nykyaikaa nuorekkaista, virkeistä ja menevistä 65-vuotiasta eläkeläisistä. Nimiehdotuksia otetaan vastaan mikäli seniori ei mielytä suomalaisia.

Joachim Seetaucher

Tuli taas mieleeni Arvo Ylpön satavuotisjuhlahaastattelu TV:ssä 80-luvun lopulla, kun toimittaja kyseli häneltä vanhusten terveysongelmista.

Arvo Ylppö vastasi, ettei tiedä, kun on ammatiltaan lasten lääkäri.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset