jarmolauros Minä tiedän

Kirkon ja politiikan rahoitus

Miksi rahoitamme veronmaksulla kirkkoa ja puolueita? Miksi eivät tule kannattajiensa maksuilla toimeen?. Se on se ja sama, lähdetäänkö asiaa ajamaan nolla- taikka kymmeneneuron tasolta kun kaikkia tänään verovaroin tuetaan. Eivät kansannousut( Egypti e.t.c) ole nousseet verovaroin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

A.A. Remes

Kaikki on aikanaan tehty talkoilla työväentalot, nuorisoseurat, puolueet.
Annettu yhteiskunnan tuki saa samanvaikutuksen kuin typpilannoitus apilikolle.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Ei puoluetuki, vaikka kaikki kommunisteille satsattiin, oikein toivottuun tulokseen johtanut Neuvostoliitossa. Verorahoilla puolueiden tukeminen ei ole demokratiaa. Puoleuetukea jakavat vallassaolijat.

Pekka Salo

Miksi meitä riistetään? Miksi maksamme yleensä veroja? Miksi emme luopuisi veroista lähes kokonaan? Toisaalta sehän olisi melkein kommunismia. Jokainen tulkoon omillaan toimeen niin hyvin kuin haluaa. Jokainen saa laittaa rahansa ihan mihin lystää.

Yövartijayhteiskunta, tuo libertaarien märkä uni, ei ole yhtään hullumpi yhteiskuntamalli Suomelle. Veroja kerätään vain kattamaan täysin kaikille välttämättömien jaottomien etujen kustannuksia. Niitä lienevät eduskunta ja valtioneuvosto sekä minimaallinen virkamieskunta, tuomioistuimet, poliisi, vankilat, palokunnat, puolustusvoimat ja rajavartiosto sekä tulli.

Eipä taida muuta löytyä. Kaiken muun hyvän tai huonon maksakoon jokainen kansalainen ihan itse.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset